Световна седмица в подкрепа на кърменето - Габрово

Габрово отбелязва седмицата в подкрепа на кърменето за седми пореден път

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Световна седмица в подкрепа на кърменето - ГабровоС кърмачески пикник в местността Градище габровските майки ще отбележат световната седмица в подкрепа на кърменето.

Събитието ще се проведе в събота, 2 август, от 11.00 часа и на него са поканени всички бъдещи, настоящи и бивши кърмачета, заедно със своите майки, татковци, каки и батковци.

Пикникът е част от събитията по случай световната седмица на кърменето 1-7 август, която се отбелязва в България за 11-и път. Инициатор е доброволческата организация за информация и подкрепа за кърмене “Ла Лече Лига България” (ЛЛЛБГ), която има свои представители и в града ни.

Габрово е част от събитията за седми пореден път с вече станалия традиция пикник. В годината на световното първенство по футбол, габровската покана е в духа на обичаната игра – „Безспорно кърменето е най-добрият старт, който можете да дадете на вашето бебе, но дори и най-ентусиазираният играч има нужда от добра подготовка и подкрепа. Ако мачът тепърва ви предстои или пък вече сте спечелили няколко срещи, ако сте на път да извадите червен картон или сте роден победител, заповядайте на нашия кърмачески пикник. Да поговорим, да се надъхаме, да се похвалим, да хапнем здравословно и да открием, че сме супер тийм. Включете са в отбора на кърмещите майки!“ – приканват организаторите.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.