„Идеал Стандарт – Видима“ пожела на АГ отделението в Севлиево „да бие габровци по бебета“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

В Деня на родилната помощ 21 януари от „Идеал Стандарт – Видима“ пожелаха на акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ Севлиево „да бие габровци по бебета“, научаваме от блога на компанията. С това пожелание севлиевци разпалиха десетилетното съревнование между двата съседни града.

По данни от двете общини Габрово и Севлиево, броят на ражданията в габровската болница през 2019 г. е два пъти по-висок от севлиевската болница. През 2019 г. в АГ отделението на севлиевската болница са се родили 190 бебета, а в АГ отделението на габровската болница – 309.

Двама от директорите в „Идеал Стандарт – Видима“ Емил Гатев, директор на завода за арматура, и Валентин Ганев, директор на завода за керамика, са поздравили медицинския персонал в Севлиево за Деня на родилната помощ. Те са уверили, че фирмата продължава със своя дългогодишен ангажимент да създава по-съвременни условия в отделението: „С Д-р Дончев обсъдихме какви подобрения трябва да се направят в АГ отделението. Ще направим проект с г-н Ганев и със съвместни усилия, с приятели на това отделение и ръководството на Общината ще направим нещо, което да е полезно за всички. И ние се присъединяваме към пожеланието на г-н Красимир Копчев – „да бием габровци по бебета тази година“. Дай Боже, да сте много здрави и усмихнати. Сигурен съм, че заедно ще направим нещо добро за поредна година“, заяви Емил Гатев.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Кампания ще набира средства за ремонт на АГ отделението на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“

На Бабинден в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово

МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ в Севлиево е с обновено детско отделение


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.