Ще се постави светофар на проблемната пешеходна пътека в кв. Младост в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Светофарна уредба ще бъде изградена на пешеходната пътека на ул. „Свищовска“ в кв. Младост в Габрово, където се случиха няколко инцидента с блъснати пешеходци. Това предвижда инвестиционната програма, съобщават от Община Габрово.

Светофарът ще помогне за намаляването на скоростта в цялата отсечка и ще подобри безопасността и на предходната, и на следващата пешеходна пътека. В общинския бюджет за 2022 г. е предвидено и допълнително осветяване на пешеходни пътеки по основната улична мрежа.

Предвидени са и други мерки, които да надградят съществуващата сигнализация – изкуствени неравности, допълнителна маркировка и сигнализация с примигващи светодиодни знаци.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.