Саниран жилищен блок на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 7и 9 в Габрово

Саниран жилищен блок в Габрово участва в европейски конкурс за най-красиви фасади (ОНЛАЙН ГЛАСУВАНЕ)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Саниран жилищен блок на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 7и 9 в Габрово
Саниран жилищен блок на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 7и 9 в Габрово © Община Габрово

Саниран жилищен блок на ул. „Св. св. Кирил и Методий“ № 7и 9 в Габрово участва в европейския конкурс за най-красиви фасади „Baumit Life Challenge 2018“. В конкурса са подали заявление за участие 320 избрани фасади от 26 държави, съобщават от Община Габрово. Блокът е саниран по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради.

Публиката може да избере своя фаворит с онлайн гласуване до 3 май 2018 г. (до 12:00 часа на обяд). Всеки гласуващ ще може да подкрепи еднократно избрана от него фасада, като посочи и своята оценка от 1 до 10.

На 13 юни 2018 г. в Братислава професионално жури ще определи шестте най-добри фасади – по една от всяка категория. От тях една фасада ще бъде и големият победител – носител на голямата награда Лайф Челиндж 2018 .

Фасадите, които съберат най-много харесвания от публичния вот в отделните категории, ще бъдат обявени на тържествената галавечер в Братислава на 14 юни 2018 г. Един от всички гласували ще спечели и пътуване за двама до Словакия и присъствие на галавечерта.

Може да гласувате за габровската сграда тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.