Поредна груба вандалска проява в центъра на града

Вандали рушиха нова детска площадка в Шести участък

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Поредна груба вандалска проява в центъра на градаГруба вандалска проява се е случила на новата детска площадка в квартал Шести участък . Нарушена е целостта на оградата, част от пейките, позиционирани на територията на площадката са изнесени извън нея и се намират в подход на частен имот. Освен, че са издраскани, пейките са и с липсващи елементи.

В началото на лятото в междублоковото пространство на ул.“Опълченска“ в квартал Шести участък бе въведена в експлоатация нова детска площадка със спортни съоръжения, подходящи за уличен фитнес.

Община Габрово апелира към всички граждани, които станат очевидци на подобни прояви и деяния, своевременно да сигнализират органите на реда на тел.: 112, както и на денонощния телефон в общинската администрация 0 700 144 10. Сигналът е предаден на РУ Полиция.

Детската площадка е част от подобекти „Благоустрояване на кв. VI-ти участък“ и „Реконструкция ул. С.Врачански“, влизащи в обхвата на „Интегриран проект за изграждане на привлекателна, достъпна и зелена градска среда на град Габрово“, финансиран по Оперативна Програма Регионално Развитие с договор за безвъзмездна финансова помощ BG161PO001/1.4-09/2012/024 от 20.05.2013 г.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Неизвестен демонтира и захвърли бинокуляра на Градище

Вандали рушат изложбата на площад „Възраждане“, извършителите са установени


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.