Президентът Румен Радев ще участва в тържествата на Шипка на 3 март

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Президентът Румен Радев ще участва в тържествата по отбелязване на Националния празник на България 3 март на Шипка, съобщиха от Пресцентъра на Президентството.

В 11:30 часа държавният глава ще приеме почетния строй, след което ще се проведе ритуалът по поднасяне на венци и цветя на площада с барелефите под Паметника на свободата. Държавният глава ще произнесе слово по случай Националния празник на България – 3 март.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Честваме 3 март на Шипка, но със засилен контрол за противоепидемичните мерки

„Етър“-а с изложба само на 3 март – показва револвер на Райна княгиня и жезъл на граф Игнатиев


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.