Румен Радев ще се качи на Паметника на Шипка след 11 ч. на 3 март

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От 11:10 ч. на националния празник 3 март на връх Шипка президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев ще отдаде почит пред паметта на българските опълченци и руските воини, загинали за свободата на България. Това съобщиха от Прессекретариата на президента.

Припомняме, че Община Габрово отмени провеждането на църковно – военен ритуал на Шипка за националния празник 3 март, както и организирания транспорт от Габрово до Шипка и обратно.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Каква е организацията за движение на МПС през прохода Шипка за 2 и 3 март


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.