Ул. „Св. св. Кирил и Методий“ в Габрово става еднопосочна заради ремонт

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

По ул. „Св. св. Кирил и Методий“ в Габрово се въвежда еднопосочно движение в посока юг – север (от Централна поща към центъра на града) от 9:30 часа на 11 октомври 2021 г. до 31 октомври 2021 г.

Причината е в стартирането на ремонтни дейности за благоустрояването на публичната инфраструктура, съобщават от Община Габрово.

От местната администрация апелират водачите на автомобили да спазват поставената сигнализация, както и да преустановят паркирането по уличното платно в участника от ул. „Райчо Каролев“ до ул. „Лазар Донков“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.