Подновяват уличното осветление в Габрово с енергийно ефективни LED лампи

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Уличните и парковите лампи в Габрово от типа натриеви осветители ще бъдат заменени с нови енергийно ефективни LED осветителни тела. Това предвижда модернизацията на уличното осветление на Габрово. Договорът за нея беше подписан днес, съобщават от Община Габрово.

Според общината цената за изпълнението му ще се изплати от реализираните икономии за разход на електрическа енергия. Предвижда се гарантираната годишна икономия на енергия от уличното осветление на град Габрово при оптимално потребление да е 1 705 670 kwh на година.

Системата за осветление на Габрово ще бъде ремонтирана от ДЗЗД ЕНЕРДЖИ ЕФЕКТ – ЕНЕРПРОМ.

Ще бъде изградена и нова интелигентна система за контрол, наблюдение и управление на уличното и парковото осветление.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.