Държавата ще ремонтира пътя Шипка – Бузлуджа

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Пътят Шипка – Бузлуджа е сред участъците от републиканската пътна мрежа, които са определени за спешен ремонт през 2022 г. Това обявиха от Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Пътят минава по границата на двете области Габрово и Стара Загора и свързва Паметника на свободата на Шипка с Паметника на Бузлуджа.

Припомняме, че пътни отсечки от републиканската пътна мрежа в цялата област Габрово с най-влошено технико – експлоатационно състояние също са предвидени за ремонт през 2022 г. Сред тях са пътят от Габрово до Шипка и Узана, старият път от Севлиево до Ловеч, пътят Трявна – Дряново и др. Повече за пътищата, които ще се ремонтират в област Габрово четете в статията на Габрово Daily тук.

Гражданите могат да предлагат пътища за ремонт

Регионалният министър Гроздан Караджов отвори възможността граждани да могат да подават свои предложения за включване на други пътища в списъка за ремонти, по които те пътуват и смятат, че са в тежко състояние. Предложенията и сигналите, включително снимки и видеоматериали, могат да се изпращат на имейл адрес: signali@api.bg. Те ще бъдат разгледани и окончателните списъци с пътищата за ремонт ще бъдат публикувани на интернет страниците на МРРБ и АПИ.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.