Община Трявна ремонтира покрива на местната поликлиника

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Започва ремонт на покрива на поликлиниката в Трявна, съобщават от местната администрация.

Ще се поднови старата покривна конструкция на сградата на поликлиниката, което ще спре теча по вътрешните стени на сградата, най-засегнати от който са тези на втория етаж. Сключеният договор е за срок от един месец и дейностите по него трябва да приключат до средата на ноември, т.е. преди настъпване на активния зимен сезон.

След приключване на реновирането на покрива, Община Трявна ще извърши и вътрешен ремонт по стените и тавана на сградата в участъците с липсваща мазилка и с последствия от дългогодишния теч.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.