Отново се търси фирма за ремонта на Летния театър в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

За втори път Община Габрово обявява процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Основен ремонт с преустройство на сградите и съоръженията на комплекс „Летен театър“ за създаване на младежки център в Габрово“. Крайният срок е 21 февруари 2022 г.

Припомняме, че подобна процедура беше обявена през август миналата година с краен срок за подаване на документация 27 септември 2021 г. През октомври 2020 г. от местната администрация обявиха, че е спечелен проект за създаване на младежки център на територията на бившия Летен театър в града. Проектното финансиране е в размер на 3 836 710 лв., а срокът за изпълнение е 3,5 години.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.