Затварят Колелото в Габрово заради водопровод

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Поетапно ще бъдат затваряни за движение двете ленти в кръговото кръстовище /Колелото/ на бул. „Христо Смирненски“ в Габрово на 24 и 25 август, съобщават от Община Габрово.

Причината е във включването на подменен водопроводен клон по бул. „Христо Смирненски“ към водопреносната мрежа.

От администрацията призовават водачите на МПС да се движат с повишено внимание в района и да използват означените обходни маршрути.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.