Валежите забавят ремонта на Източния водопровод в Севлиевско

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Влошената метеорологична обстановка и падналите интензивни валежи в периода от 14 – 18 април 2021 г. забавят ремонта на Източен водопроводен клон в землището на с. Стоките и с. Батошево, съобщават от Община Севлиево.

Ремонтните работи за подмяна на Участък № 1 от водопровода ще приключат не по-рано от 22 април 2021 г. След това ще бъда възстановено водоподаването по водопровода, което няма да бъде прекъсвано до 6:00 часа на 26 април 2021 г.

От 26 април 2021 година на строежа ще се работи в нормалния седмичен технологичен режим:

  • работи се в дните от понеделник сутринта до петък вечерта, като през това време е спряно водоподаването по водопровода.
  • в петък вечерта се възстановява водоподаването по целия водопровод до 6:00 часа на следващия  понеделник.

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.