Операционната зала в АГ отделението на болницата в Севлиево е ремонтирана и с ново оборудване

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Операционната зала в Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ в Севлиево е основно ремонтирана и преоборудвана, съобщават от лечебното заведение.

Ремонтът е включвал полагане на мазилки, отговарящи на изискванията за превенция на пост-оперативни инфекции, боядисване, изграждане на отопление, климатизация и преоборудване.

„Ремонтът е осъществен с подкрепата на „Идеал Стандарт – Видима” и е част от дългогодишната им грижа за Акушеро-гинекологичното отделение, благодарение на което до момента бяха закупени нов висок клас родилни легла, модерен интензивен инкубатор, дигитален портативен ехограф с 4D изображение. Бяха ремонтирани и оборудвани родилна зала, родилно отделение и детска стая; бани и тоалетни, беше положено специално антибактериално подово покритие и др. Само за няколко години болницата е преобразена и това се случва благодарение на общите усилия на кмета на Севлиево д-р Иван Иванов и неговия екип, местния бизнес и екипа на лечебното заведение“, споделя управителят на болницата в Севлиево д-р Пламен Цеков.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.