„Светло бъдеще“ в Габрово в ремонт – за 1,8 млн. лв.

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Започва ремонтът на ул. „Светло бъдеще“ в кв. Трендафил 1 в Габрово © Община Габрово

Започна подготовката за ремонта на ул. „Светло бъдеще“ в квартал Трендафил 1 в Габрово, съобщават от Община Габрово. Общата стойност на инвестицията е 1,8 млн. лв. Очаква се основен ремонт на уличната инфрактура на две квартални улици „Светло бъдеще“ и „Хризантема“, включително обслужващи улици на междублокови пространства.

Какви строителни дейности предстоят в кв. Трендафила вижте в статията на Габрово Daily тук.

На 29 май Министерският съвет одобри допълнителен трансфер по бюджета на Община Габрово на стойност 4 млн. лева за ремонти. Със средствата ще се ремонтират двете улици в кв. Трендафил 1 за 1,8 млн. лв.; 1,7 млн. лв. ще отидат за ремонт на улици в други габровски квартали; 500 000 лв. са заделени за ремонти на участъци от общинската пътна мрежа и улици в габровските села.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.