Ремонт на бул. "Априлов" и ул. "Скобелевска"

Ремонтът на бул. „Априлов“ и ул. „Скобелевска“ – пред завършване

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ремонт на бул. "Априлов" и ул. "Скобелевска"Асфалтирането на бул. „Априлов“ и ул. „Скобелевска“ е на финален етап, съобщиха за Габрово Daily от общинската администрация. Приключи асфалтирането на ул. „Скобелевска“ в участъка от ул.“Лазар Донков“ до Драматичния театър, както и участъкът до мост Игото.

Завършиха възстановителните дейности и по бул. „Априлов“ – в отсечката между улиците „Лазар Донков“ и „Райчо Каролев“. Предстои завършване на асфалтовите работи в района на кръстовището на булеварда с ул. „Македония“.

Възстановяването на настилките по двете улици се извършва в рамките на етап 2 от рехабилитацията и разширяването на ВиК мрежата на гр. Габрово, по който бяха подменени четири водопровода – два магистрални, два хранителни, както и всички сградни отклонения.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара и номиниран за "Будител на годината 2020" в кампанията на Българското национално радио. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.