Воден цикъл - Габрово

Ремонти на улици и ВиК мрежа на 20 октомври в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Воден цикъл - ГабровоБул „Априлов“ в участъка от ул. „Райчо Каролев“ до кръстовището на Централна поща ще бъде затворен на 20 октомври във връзка с асфалтирането му, съобщиха от общинската администрация за Габрово Daily. Като обходен маршрут могат да се използват улиците „Кирил и Методий“ и „Юрий Венелин“. Умоляват се водачите на моторни превозни средства да не паркират колите си по пътното платно.

Ще бъдат пропускани единствено превозни средства на градския транспорт и няма да се наложи промяна в транспортните схеми.

Поради извършване на аварийни ремонти днес (20 октомври) без вода от 9:00 до 17:00 ч. ще останат ул.“Вихър“ и кварталите Шенини и Пройновци.

До 20 октомври продължават и ремонтните дейности на водоем „Любово“, поради което временно ще бъде нарушено водоподаването на някои габровски квартали и села. В тази връзка, Община Габрово уведомява живущите в кварталите Болтата, Илевци, Бичкиня, Беленци, Негенци, Пройновци, Кряковци и в селата Орловци, Борики, Малини, Асени, Боженци, Трапесковци, Черневци, Кметовци, Съботковци, Стойковци, Стефаново и Жълтеш, че ще има периоди, когато водата ще спира. Тези периоди не могат да бъдат прогнозирани с точност, поради което препоръчваме на живущите, особено във високите части на изброените населени места, да се запасяват с достатъчно количество вода за по едно денонощие.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара и номиниран за "Будител на годината 2020" в кампанията на Българското национално радио. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.