Районът на новия храм в кв. Младост – в ремонт и благоустрояване

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Община Габрово благоустроява района около новия православен храм „Св. Св. Онуфрий, Дамаскин и всех мучеников Габровских“ в квартал Младост, съобщават от местната администрация.

Премахнати са сграда и гараж в района. Всички водосточни тръби от покрива на църквата са отведени в канализацията, като са направени ревизионни шахти. Прави се и настилка около храма от гранит и вибропресован бетонов паваж с мита повърхност от подбрани фракции естествен камък.

В близост се изгражда и нов паркинг. Ул. „Напредък“ е в процес на ремонт в участъка от бул. „Могильов“ до ул. „Златна нива“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.