Национален парк "Централен Балкан" © visitcentralbalkan.net

Отново се разрешават посещенията на планини и природни паркове

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Отново се разрешават посещенията във всички национални паркове, природни паркове, планини и други обособени места с паркова среда извън населените места на територията на общините, но без да се използва градски транспорт, лифтове и без посещения на хижи и туристически обекти. Това гласи заповед на здравния министър Кирил Ананиев от днес, 1 май.

Със заповедта си министърът възлага на кметовете на общини и на областните управители да създадат необходимата организация за изпълнението й.

Здравният министър отмени и задължителното носене на маски и други предпазни средства на открити обществени места. Остава задължението за носене на маски на закрити обществени места и при необходимост от контакт с други лица. Подробности четете в статията на Габрово Daily тук.

На снимката: Национален парк „Централен Балкан“ © visitcentralbalkan.net


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.