Разрешават се кафе автоматите, топлите и студени витрини, закуските в област Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От 5 май 2020 г. се отменя забраната за използване на кафе автомати и вендинг машини, разположени на открито. Разрешава се и предлагането в търговски и производствени обекти на непакетирани прясно сготвени и готови за консумация храни от топли и студени витрини, тестени и месни изделия, сандвичи, пици, закуски и др.

Това гласи заповед на директора на Регионална здравна инспекция – Габрово от вчера, която се отнася за територията на област Габрово. За нея информираха от Община Севлиево.

При посещение на такива обекти трябва да се спазват стриктно мерките за почистване и дезинфекция, да бъдат осигурени условия за отстояние и дистанция на клиентите, както и задължително да се използват лични предпазни средства от персонала.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

С по-леки противоепидемични мерки започва новата седмица

Отново се разрешават посещенията на планини и природни паркове

Маските вече не са задължителни на открито


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.