Разписания в автобусите и на спирките информират габровци

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Актуалното маршрутно разписание на градския транспорт в Габрово е налично във всички автобуси, както и на автобусните спирки с по-голям интензитет на използване и на тези в централната градска част, съобщават от Общински пътнически транспорт – Габрово.

Електронните табла от Информационната система на градския транспорт също показват актуални данни за движението на автобусите, обслужващи конкретна спирка.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.