Спортна зала "Орловец" © Габрово Daily

В Спортна зала „Орловец“ в Габрово работи пункт за помощи за бежанците от Украйна

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Открива се сборен пункт за помощи в Спортна зала „Орловец“ в Габрово в подкрепа на бежанците от Украйна, съобщават от Пресцентъра на Областна администрация Габрово.

По инициатива на групата „Добрини за Габрово“ в пункта всеки може да отнесе необходимите продукти за настанените украински граждани като: пакетирани дълготрайни хранителни продукти; консерви; кафе; чай; санитарни материали; домакинска посуда; електрически кани за топла вода.

Продуктите могат да бъдат предавани на служебния вход на Спортна зала „Орловец“в делнични дни от 09:00 до 19:00 ч , след което ще бъдат сортирани и разпределяни по направления.

Всеки, който има желание да предостави своя апартамент или къща за настаняване, може да подаде информация на координатора Кристина Сидорова на Областен координационен център във връзка с приемането на територията на област Габрово на лица, напуснали Украйна – на имейл helpukraine@gb.government.bg или на тел. 0898 815464.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Технически университет Габрово осигурява подслон на бежанци от Украйна

Община Габрово с кризисен щаб и апел за помощ към бежанците от Украйна

БЧК Габрово приема дарения на нови дрехи за пострадалите от войната в Украйна


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.