До края на април пръскат срещу насекоми градинки и площадки в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От 21 до 30 април 2021 г. ще се третират зелени площи и детски площадки в Габрово и Габровско, съобщават от местната администрация.

Ще се извърши обработка срещу кърлежи на 67 дка озеленени площи – места за масов отдих и разходки (паркове и градини). 72 бр. открити детски и фитнес площадки на територията на Община Габрово ще минат първа дезинфекция на пясъчници и съоръжения.

Срещу комари ще се третират заблатени терени в района на с. Лесичарка.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.