РЗИ Габрово с препоръка: Избягвайте посещения на места, където се струпват много хора

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Регионалната здравна инспекция в Габрово обяви специални препоръки поради утежнената епидемична обстановка в област Габрово във връзка с COVID-19.

РЗИ Габрово препоръчва на всички граждани да избягват в близките дни посещения на места, където се струпват много хора като общински пазари и тържища, както и големите търговски вериги в пиковите часове. Когато това е наложително, препоръчва се да се ползват маски, дезинфектанти за ръце и за ръкохватките на търговските колички. Да се спазва дистанция от 1,5 м между двама души.

Задължително е използването на предпазни маски в лечебни заведения, медицински центрове, аптеки, обществен и ведомствен транспорт.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

РЗИ Габрово: Епидемичната обстановка в област Габрово е утежнена


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.