Затваряме отново. Въвеждат се по-строги противоепидемични мерки от 22 март в цялата страна

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От 22 март (понеделник) се въвеждат по-строги противоепидемични мерки в цялата страна. Това обяви здравният министър Костадин Ангелов по време на брифинг днес.

Затварят се заведения за хранене и за развлечения, игрални зали и казина, търговски обекти тип мол. Преустановяват се провежданията на обществени мероприятия на закрито в присъствена форма, посещенията на фитнес центровете, провеждането на всички културни и развлекателни мероприятия (кина, музеи, концерти, галерии и др.), организирането на частни тържества с повече от 15 души, организирането на масови обществени мероприятия на открито, присъствените учебни занятия в училища и университети, посещенията в детски градини и др.

Мерките ще са в сила до края на месец март.

Очаквайте подробности.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.