Ул. "Младост" в Габрово

Променят движението по ул. „Младост“ заради санирането на блок

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ул. "Младост" в Габрово
Ул. „Младост“ в Габрово © Google Street View

Временна организация на движението по улица „Младост“ се въвежда от 11 юли 2017., съобщават от Община Габрово. Причината е санирането на жилищния блок на   ул. „Младост“ № 8, 10, 12 в рамките на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Промяната на движението ще важи за целия срок на изпълнението на обекта. Обходният маршрут ще бъде указан със съответните пътни знаци.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.