Първи сняг в Габрово

Посрещаме декември с истински зимен студ (ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Първи сняг в ГабровоЩе посрещнем месец декември с истински зимен студ, сочи прогнозата на Метеорологична станция Габрово.

НИМХ обяви жълт код за снеговалежи за 28 ноември в област Габрово, като снежната покривка ще бъде между 15 и 30 см. Със завръщането на снега ще почнат да падат и градусите. На 28 ноември ще са между 0°C и -6°C. На 29 и 30 ноември температурите ще са между -6°C и -8°C.

Времето на 1 декември ще бъде слънчево, но много студено – до -9°C.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.