Сирени за ранно предупреждение

От 25 март до 22 май проверяват сирените в област Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Сирени за ранно предупреждение
Снимката е илюстративна

От 25 март до 22 май 2019 г. на територията на област Габрово ще се извършват проверка и профилактика на сиренно-оповестителната система, съобщават от РДПБЗН – Габрово.

Възможно е да бъдат задействани поотделно и за кратко време сиренни системи.

Проверката е по повод предстоящото честване на Деня на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България 2 юни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.