Днес ще има проблеми в обслужването на граждани от администрацията в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Обслужването на граждани от администрацията на Община Габрово ще бъде затруднено на 14 септември. Причината е в профилактика, извършвана от „Енерго Про“.

На 14 септември 2020 г. от 9:00 до 16:00 ч. няма да има електрозахранване в административната сграда на Община Габрово на пл. „Възраждане“ № 3, както и в дирекция „Местни данъци и такси“ на ул. „Райчо Каролев“ № 4.

В посочените часове няма да могат да се извършват плащания, а услугите, предоставяни от отдел ГРАО и МДТ, няма да могат да бъдат извършвани веднага, както е при нормален работен режим, съобщават от Община Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.