Габровци дариха храна за Приюта за безстопанствени животни

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габровци дариха храна за обитателите на Приюта за безстопанствени животни в Габрово. Дарението включва 166 кг суха гранулирана храна и 15 бр. консерви, а инициативата е на жители на града, споделят от Община Габрово.

Ако искате и Вие да помогнете, това може да се случи всеки ден от 10:00 до 15:00 часа на място в Приюта или в магазините за домашни любимци „Рокси“, които от миналата година си партнират успешно с него при реализирането на съвместни кампании, свързани с осигуряването на храна за животните. Повече информация за нуждите на обитателите може да получите на телефон 0886 788077.

Снимка: Осинови Приятел от Габрово/Adopt a Friend from Gabrovo

Но най-голямата потребност на животните, напомнят от Приюта, е те да имат дом – топъл, уютен и изпълнен с любов. Своето място от началото на годината досега откриха 18 обитатели, които вече биват наричани домашни любимци. За 2021 г. броят им е близо 100.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.