Премахват сухите дървета и клони в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Започна премахването на сухите дървета в Габрово
Снимка: Община Габрово

Започна премахването на сухите дървета и други, които са с голяма степен на изсъхване и загниване и са потенциално опасни за преминаващите в близост. От началото на м. октомври стартира и оформяне на короните на дърветата, както и премахване на сухи и счупени клони, съобщават от Община Габрово.

Дейностите са част от служебните задължения на общинско звено „Озеленяване“, включващи текущо поддържане на дълготрайната декоративна дървесна растителност. Дърветата, подлежащи на премахване, са паспортизирани от комисия, състояща се от представители на Община Габрово, ТП „ДГС ГАБРОВО“ и РИОСВ – Велико Търново. Обходени са пешеходни зони, паркове, градини, детски площадки, булеварди и главни улици.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.