Представят новите 8 автобуса в Габрово с церемония

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

8-те нови автобуси, които пристигнаха в Габрово на 20 май, ще бъдат представени на церемония на 11 юни, съобщават от Община Габрово. Това ще се случи на площад „Възраждане“, а събитието е отворено за граждани.

Автобусите са производство на най-големия китайски производител на автобуси „Джънджоу Юйтун Бус“ (Zhengzhou Yutong Bus). Те са 12-метрови, нископодови, с корпус от двойно галванизирана стомана, имат механична рампа и система за накланяне, което улеснява качването на трудноподвижни лица и майки с колички.

Стойността на един автобус е 474 000 лв., а общата сума по договора за доставка е 3 792 000 лв., който включва и гаранционно обслужване за 24 месеца или 100 хил. км.

През миналата година в Габрово пристигнаха три чешки метанови автобуса, а през тази есен се очаква и доставката на последните три 12-метрови електробуса.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.