Област Габрово в челната тройка по преброяване онлайн

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Област Габрово е в челната тройка по брой хора, преброили се онлайн. Към 12.00 ч. днес, 25 септември, електронно са се преброили 28.9% от населението на страната, или 1 997 476 души. Класацията се води от София (48.8% от населението на столицата), Варна (36.5%), Габрово (30.6%), а на следващите две места са Русе (30.2%) и Бургас (28.9%), съобщават от Националния статистически институт (НСИ).

Относителен дял на електронно преброените лица по области, 25 септември 2021. Източник: НСИ

3 244 750 души в страната са попълнили успешно онлайн преброителната карта или са били преброени от преброители, показват данните към началото на деня вчера, 24 септември. Преброените жилища са 1 652 935.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Електронното преброяване – до края на месеца, над 16 хиляди са се преброили онлайн в областта


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.