Почистиха коритото на Янтра при паметника на Рачо Ковача от пластмаса

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Районът около паметника на Рачо Ковача в река Янтра е почистен от плаващите битови отпадъци, съобщават от Община Габрово.

Отпадъците са премахнати от коритото на реката от работници на ОП „Благоустрояване“. При почистването от района под паметника са извозени 35 чувала битови отпадъци, като най-много са били пластмасовите опаковки и найлоновите торбички.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.