Фондация "Габрово - преди и сега"

Младежите от Фондация „Габрово – преди и сега“ организират почистване на местността „Градище“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Фондация "Габрово - преди и сега"
Фондация „Габрово – преди и сега“

Младежите от доброволческата и дарителска фондация „Габрово – преди и сега“ канят всички будни габровци да се присъединят към почистване на местността „Градище“ край Габрово на 26 август 2018 г., неделя. Сборният пункт е в 10:00 ч. на малкия паркинг на поляната на Градище (в началото на пътя за крепостта и телевизионна кула). Габрово Daily е медиен партньор на събитието.

Всеки може да се включи като доброволец от най-малките до най-големите. Необходимите за почистването консумативи (чували и ръкавици) са осигурени от организаторите.

Младежите от фондацията подготвят акцията по почистване след  сигнал за натрупване на отпадъци в района на крепостта „Градище“, подаден във Facebook групата „Нарушителите в Габрово“.

От фондация „Габрово – преди и сега“ ще се радват, ако успеят да запалят искрицата на доброволческия дух в габровци и очакват да видят как деца и възрастни заедно прекарват един хубав неделен ден за почивка и едновременно с това реализират и едно добро дело.

До момента от „Габрово – преди и сега“ организираха няколко акции за почистване в габровски райони, сред които в кварталите Младост и Бичкиня и района срещу бившия Текстилен техникум.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.