Почина отец Цветан Спиров от Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Почина отец Цветан Спиров, служил в храм “Св. Козма и Дамян” в кв. Недевци и в “Св. Йоан Предтеча” в Габрово, съобщава сайтът hristianstvo.bg.

Отец Цветан е възпитаник на Софийска духовна семинария и за известно време е бил възпитател там.

Той е вторият свещеник от Габрово, който умира от COVID-19 за по-малко от месец, пишат от сайта. В средата на ноември 2021 г. почина отец Димитър от храм „Св. Архангел Михаил“ в кв. Новата махала.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.