Напусна ни главният архитект на Габрово Татяна Стойкова

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

На 29 юни 2020 г. ни напусна главният архитект на Община Габрово Татяна Стойкова. За скръбната вест съобщиха от местната администрация и написаха:

„Отиде си един изключителен човек, свързал живота си с работата за своя град, почти 25 години главен архитект на Община Габрово. На нейния професионализъм и вдъхновение дължим много от това, което е градът ни днес.

Загубихме колега, приятел, силна личност, от която се учехме, която ни даде много и никога няма да забравим!“

Дълбок поклон пред светлата ѝ памет!


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.