Връчиха почетните отличия на заслужили севлиевци

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

С тържествена сесия на 14 октомври бе отбелязан Деня на град Севлиево. По традиция кметът д-р Иван Иванов и председателят на Общинския съвет Здравка Лалева връчиха почетните отличия на заслужили севлиевци, институции и организации.

Посмъртно с най-високото отличие „Почетен гражданин на Севлиево“ бе удостоен бизнесменът и голям общественик Костадин Костадинов. Директорът на Градската художествена галерия Васко Василев, бившият кмет на града Йордан Стойков, вестник „Росица“, МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ и „Медицински център 1“ бяха удостоени с отличията „Почетен знак – Севлиево”.

„Искам да засвидетелствам своето уважение и да се обърна към своите съграждани с пожеланието да изживеем живота си така, че един ден всеки от нас да е заслужил такова признание, защото на свой ред е успял да остави следа и да промени към добро общността“, каза кметът д-р Иванов по време на тържествената сесия.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Севлиево отбелязва своя празник без тържества, връчват почетните отличия


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.