„Посади надежда“: кампания призовава да си купим живи коледни дръвчета

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Станете част от благотворителната кампания „Посади надежда“ и си купете живо коледно дръвче. За това призовават от Северноцентралното държавно предприятие.

Живите коледни дръвчета са осигурени от държавните горски стопанства. Инициативата е съвместно с  Фондация „Искам бебе“ и цели да подпомогне семейства с репродуктивни проблеми. По 5 лева от всяка закупена елхичка се даряват за каузата, а дръвчетата могат да бъдат засадени обратно в природата през пролетта.

Благотворителната продажба на живи елхи ще продължи до 23 декември в следните пунктове в обхвата на СЦДП:

ДГС Габрово – гр. Габрово, ул. „Минзухар“ №1;

ДГС Болярка – гр. В. Търново, бул. „България“ №23;

ДГС Разград – гр. Разград, ул. „Черна“ №34;

ДГС Буйновци – гр. Г. Оряховица, площад „Г. Измирлиев“ №2;

ДГС Силистра – гр. Силистра, ул. „Добрич” №55.

Освен благотворителното набиране на средства, това е и проява на загриженост към природата, споделят от Северноцентралното държавно предприятие – Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.