Gabrovo.net

Порталът за Габрово Gabrovo.net с нов модерен дизайн

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Порталът за Габрово и габровци Gabrovo.net вече има нов и модерен дизайн с по-лесна навигация и повече полезна информация.

Какви са основните промени в портала?

Бързо и лесно навигиране в сайта

От основното меню на портала лесно може да стигнете до всяка една част на сайта, която ви интересува. Например, искате да проверите прогнозата за времето, кликвате върху „Време“ и автоматично сайтът ви прехвърля на секцията с метеорологичната прогноза на Sinoptik.

Gabrovo.net - портал за Габрово и габровци
Gabrovo.net

Полезна информация за всеки габровец

Като портален сайт за Габрово Gabrovo.net предоставя максимално полезна информация от различни категории, която е нужна на всеки габровец – новини, прогноза за времето, транспорт, обяви за работа, услуги, хотели, туризъм, културен календар, събития, спорт, карта на Габрово и много други.

Прогноза за времето, търсене на работа, хотели в Габрово

Искате да разберете дали да се облечете топло, дали да си вземете чадър? Порталът Gabrovo.net ви предлага прогноза за времето от водещия сайт Sinoptik.bg.

Ако си търсите работа, може да се възползвате от търсачката на Jooble. Въведете желаната от вас позиция и Jooble ще потърси обяви за работа из корпоративни сайтове, агенции за подбор и специализирани сайтове за работа.

Ако не сте от Габрово, предлагаме ви да потърсите място за нощувка в града чрез търсачката на популярния в цял свят Booking.com.

Gabrovo.net - портал за Габрово и габровци
Gabrovo.net

Културен и събитиен календар

С портала Gabrovo.net няма да пропуснете важните събития в Габрово. Съвместно с новинарския сайт Габрово Daily (Габрово Дейли) ви предоставяме актуални новини за кино, музика, театър, изложби, други събития, спорт.

Gabrovo.net - портал за Габрово и габровци
Gabrovo.net

Транспорт

Gabrovo.net ви предлага разписанието и маршрута на градския транспорт в Габрово.

Важни телефони

Ако искате да разберете телефонния номер на институция в Габрово, потърсете в портала Gabrovo.net. Предлагаме ви важни контакти на институции от администрацията, транспорта, здравеопазването, образованието.

Gabrovo.net - портал за Габрово и габровци
Gabrovo.net

Ние сме най-голямата онлайн медийна група за Габрово

Gabrovo.net предоставя лесен достъп до медиите от групата Gabrovo.net / Габрово Daily в менюто „Кои сме ние“. Както вече Габрово Daily писа, основни сайтове за Габрово се обединиха в обща група – това са порталът Gabrovo.net, информационният сайт Габрово Daily, Онлайн енциклопедия Габрово Gabrovowiki, сайтът за първата компютърна игра за Габрово Gabroville, бизнес порталът за Габрово biz.gabrovo.net.

Gabrovo.net - портал за Габрово и габровци
Gabrovo.net

Ако искате да се присъедините към Gabrovo.net или да се свържете с нас

Ако искате да се свържете с нас за реклама в сайтовете от мрежата Gabrovo.net, да ни включите в листата си за прессъобщения, да присъствате в портала Gabrovo.net или да ни пишете за новини и инициативи от Габрово, може да го направите на електронната поща на Габрово Daily editor@gabrovodaily.info.

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.