Gabrovo.net

Порталът Gabrovo.net на 1 година! Вече предлага и търсене по обяви за работа

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Gabrovo.net
Gabrovo.net. Снимка: Емил Михов

Порталът за Габрово и габровци Gabrovo.net стана на 1 година. На този ден през 2015 г. порталът представи новата си визия и множество полезни функции:

  • новини за Габрово по категории от новинарския сайт Габрово Daily.
  • прогноза за времето.
  • хотели в Габрово.
  • карта на Габрово.
  • разписание и маршрути на линиите на градския транспорт.
  • важна информация – за спирания на водата или електрозахранването в града и селата, ремонти на пътната мрежа, информация за обявен код за опасни метеорологични явления.
  • важни контакти – телефонни номера на местната администрация (Община, Областна администрация, МВР, НАП, Окръжен съд и др.), на здравни заведения, на автогара и жп гара Габрово, на образователни институции.
  • туризъм и забавление – в портала може да гледате клипа „Щастливо Габрово“ и трейлър на компютърната игра Gabroville.

Gabrovo.net – един сайт за всички и всичко в Габрово

Със старта си Gabrovo.net обедини в мрежа информационния сайт Габрово Daily, появил се на 17 юни 2014 г.Онлайн енциклопедия Габрово Gabrovowikiсайта за първата компютърна игра за Габрово Gabroville, бизнес портала biz.gabrovo.net.

Медийната група Gabrovo.net – Gabrovo Daily се разраства до онлайн аудитория от над 28 000

За първия си рожден ден Gabrovo.net представя и нова функционалност – обяви за работа в Габрово и региона. Това стана възможно благодарение на партньорството с Jooble – сайт за търсене на работа по целия свят. Jooble търси обяви за работа из корпоративни сайтове, агенции за подбор и специализирани сайтове за работа в цял свят. Сайтът Jooble е известен в повече от 60 държави и е преведен на 24 езика, също има и мобилна версия. В България Jooble работи от 2013 година, и за това време е успял да спечели доверието на много търсещи работа. Сега BG.Jooble.org се посещава средно от 90 000 посетители месечно. Сред най-известните сайтове, с които си партнира Jooble в България, са JobTiger.bg, Rabota.bg, JobsAgents.com и много други.

Новата функция Обяви за работа е вградена в портала Gabrovo.net. Въвеждате само желаната работа в полето „Позиция“ и получавате достъп до обявите за работа от повече от 100 различни източници. В сайта Jooble може да използвате и „Разширено търсене“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.