Порой наводни Севлиево

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Проливен дъжд в Севлиево на 10 юни 2019 © Община Севлиево

57 л/ кв.м. дъжд са се излели в Севлиево ​з​а по-малко от час на 10 юни 2019 г., съобщават от Община Севлиево. Получени са над 20 сигнала за наводнени мазета, включително и в две детски градини.

Заради проблем в електроснабдяването за кратко ​не работ​еше и​ светофара на ​кръстовището на ​ул​иците ​“Никола Петков​“​ и „​Стара планина​“​. ​Своевременно на място беше изпратен екип, който ​да ​регулира движението. От енергийната компания в края на деня съобщиха, ​че проблемите в енергийната мрежа са били отстранени. Проблеми с тока след дъжда е имало за кратко ​и в кв​артал „Димитър Благоев​“,​ както и в района около ДКЦ „Севлиево Медика“.

Най-​проливен е бил дъждът в самия град, ситуацията е спокойна в малките населени места.​ ​Наблюдават се ​язовирите ​и нивата на реките​ в общината​. От началото на месеца досега валежите в района на Община Севлиево са 182 л / кв.м.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.