Община Габрово с кризисен щаб и апел за помощ към бежанците от Украйна

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Община Габрово създава кризисен щаб във връзка с военния конфликт между Русия и Украйна и организация за настаняване и предоставяне на подслон за бежанци от Украйна.

Жителите на Габрово, които са готови да предоставят помощ, могат да изпратят информация за това на електронен адрес humanitarian@gabrovo.bg. Информация могат да получат или оставят и на телефон 0889440053 от 8:30 до 17:00 часа.

Помощта би могла да бъде:

  • Предоставяне на жилище, което не се използва в момента, но е пригодено за живеене
  • Транспорт от българска граница до Габрово
  • Доброволческа дейност
  • Други

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

БЧК Габрово приема дарения на нови дрехи за пострадалите от войната в Украйна

ОЩЕ ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ В САЙТА „ДОБРИТЕ БЪЛГАРИ“:

Заработи информационен портал на България в помощ на бежанците от Украйна

Български Червен кръст набира дарения за Украйна

Как можем да направим дарение за Украйна?


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.