Общински съвет Габрово гласува еднократна помощ за болно дете

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Еднократна финансова помощ в размер на 4 000 лв. ще бъде предоставена на майката на 9-годишно момиченце от Габрово за провеждане на месечен курс на рехабилитация на детето. Това реши единодушно Общински съвет Габрово на последното си за годината заседание, съобщават от Община Габрово.

9-годишната Полина се нужда от специални медицински грижи поради генетично заболяване и хромозомна аномалия. Направени са й няколко операции в болници в България. Успоредно с това, тя минава през лечения и рехабилитации в различни болници и центрове в страната.

През годините разходите за лечение, рехабилитация, прегледи, лекарства и др. са заплащани от семейството. Към момента родителите изпитват затруднения за осигуряване на средства за поредната серия от рехабилитации на детето, които са изключително необходими за постигане на напредък в неговото двигателно и психическо развитие.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.