Община Габрово готви нови правила за помощи за новородени и осиновени деца

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Община Габрово

Община Габрово очаква предложения и коментари по нов проект за правила за отпускането на финансова помощ за новородено или осиновено дете в Габрово.

Проектът на Правила за реда и условията за отпускане на финансова помощ за новородено или осиновено дете на територията на община Габрово е разработен от експерти от общинска администрация, представители на Общински съвет – Габрово и лекари. Правилата ще обхванат всички родени и осиновени деца през 2018 г.  Предстои правилата да бъдат внесени в Общински съвет за разглеждане, обсъждане и приемане.

Предложения и коментари до Община Габрово – до 13 април 2018 г.

Община Габрово предоставя възможност на всички заинтересовани лица да се запознаят с проекта на Правилата, както и да изкажат писмени коментари, становища и предложения. Те могат да бъдат депозирани в деловодството на Община Габрово или на e-mail: mprodanova@gabrovo.bg  в срок до 17.00 часа на 13.04.2018 г.

Проект на Правила за реда и условията за отпускане на финансова помощ за новородено или осиновено дете на територията на община Габрово


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.