Полиция, Общински инспекторат и РЗИ на концерта на площад „Възраждане“ тази вечер

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

ОД МВР Габрово ще осигури полицейско присъствие на празничния концерт на площад „Възраждане“, организиран от Община Габрово тази вечер. Полицаите ще следят за опазване на обществения ред, безопасното движение на МПС и контрол по спазване на въведените противоепидемични мерки. От Общински инспекторат Габрово и РЗИ Габрово също ще наблюдават концерта, съобщават от МВР Габрово.

От полицията припомнят заповедта на министъра на здравеопазването от 25 ноември 2020 г. , че Всички лица, когато се намират на открити обществени места, на които има струпване на хора и невъзможност за спазване на физическа дистанция от 1,5 м., са длъжни да имат поставена защитна маска за лице за еднократна или многократна употреба или друго средство, покриващо носа и устата (в т.ч. кърпа, шал, шлем и др.)

ОДМВР-Габрово призовава всички присъстващи на концерта граждани да спазват стриктно въведените противоепидемични мерки с цел запазване на тяхното и на семействата им здраве. От Община Габрово също напомнят, че на площада ще се допускат само хора с маски, а задължителната дистанция, която трябва да се спазва, е метър и половина.

Припомняме, че за пета поредна година Община Габрово организира празничния си концерт не на 31 декември, а на 30 декември.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.