Пожар гори над Трявна, търсят се доброволци

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Статията е обновена на 14.11.2019, 9:40 ч.: Пожарът край Трявна е овладян, над 100 доброволци се включиха

Търсят се доброволци за погасяването на пожар над Трявна. „Към момента пожарът от местност Елова могила се разраства отново и се измества към село Керените. Желаещите доброволци могат да се отправят към мястото“, призова кметът на Трявна Силвия Кръстева в своята Фейсбук страница в 19:13 ч. на 13 ноември 2019 г.

Желаещите доброволци могат да се обадят на телефон 0889 441 915.

Междувременно е възникнал и втори пожар в района на село Бижовци. Екипите на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ и Гражданска защита са на мястото и се борят с пламъците. Доброволци в Бижовци не са необходими според последната информация от 18:18 тази вечер във фейсбук страницата на Силвия Кръстева.

Все още се изясняват причините за възникването на двата пожара.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.