Ученици от ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“ с ІV място от национално състезание по първа помощ

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

© БЧК Габрово

Четвърто място спечели Ученическият екип по първа помощ на ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“ от национално състезание. Младите габровци Виктория Христова, Мария Гьопсалиева, Гергана Гинева и Йордан Стоянов се състезаваха с още 25 отбора. ХХІХХ национално състезание на Ученическите екипи по първа помощ се проведе на 3 юни в НУЛЦ на БЧК – с. Лозен.

Участниците преминаха през 26 теоретични и практически пункта, където трябваше да покажат своите умения за оказване на първа помощ при производствена авария, пътно-транспортно произшествие и др, както и да покажат знанията си, свързани с червенокръсткото движение-  -история, принципи и дейности.

За отличното представяне на отбора огромна заслуга имат членовете на Младежки авариен екип – Габрово Маргарита Горанова и Александър Иванов, които в продължение на половин година работиха усилено за подготовката на УЕПП, съобщават от БЧК Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.