Платеното паркиране в Габрово се отлага засега

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Предложението за определяне на зони за платено паркиране на територията на Габрово бе оттеглено. Това се случи на последното заседание на Общински съвет Габрово на 27 февруари 2020 г.

Причината, която посочват от общината, е необходимост от доработване и провеждането на допълнителни срещи с граждани, които живеят в обхвата на зоните.

Очакваше се платеното паркиране в Габрово да започне от февруари 2020 г. Предвиждаше се обхватът на платената зона да бъде от ул. „Николаевска“ при Горнокрайския мост до края на ул. „Шипка” (преди сградата на полицията), ул. „Скобелевска” и бул. „Априлов”.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Община Габрово търси обекти за продажба на талони за платено паркиране

И Севлиево въвежда зона за платено паркиране


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.